forsidebillede-01-medium-2500x650 forsidebillede-01-medium-2500x650-light

KarriereGruppen er en uafhængig dansk konsulentvirksomhed, som siden starten i 1991 har løst mange hundrede kundetilpassede opgaver med udvælgelse af ledere, bestyrelsesrådgivning og virksomhedsudvikling til især mindre og mellemstore virksomheder overalt i Danmark.

KarriereGruppen tilbyder erfaren og engageret konsulentassistance med kernekompetencer inden for virksomhedsudvikling og strategi samt lederudvælgelse og bestyrelsesrådgivning – og vi er certificeret i brugen af vore ledelsesværktøjer og personlighedstest.

Vort mantra er:

Det er kun god ledelse, der skaber vækst, udvikling og resultater i din virksomhed”

Vi anerkender og respekterer enhver leders og virksomheds forskellige holdninger og prioriteringer, og udøver vort konsulentarbejde ud fra devisen om at bidrage med forretningsmæssig udvikling, kvalitet og værdiskabelse hos vore kunder.

KarriereGruppen arbejder på grundlag af god konsulentetik og følger samme kodeks, som er fastsat af Dansk Management Råd (DMR), og vi påtager os kun opgaver som rådgivere, som er defineret ud fra virksomhedens/ledelsens behov og påtager os ikke ledelsesopgaver eller bestyrelseshverv hos klientvirksomheder, som vi samtidig arbejder for.

KarriereGruppen er stiftet af direktør Sven Wolff-Jacobsen, som er daglig leder af konsulentvirksomheden. Han kan kontaktes for en uforpligtende og fortroligt samtale på tlf. 4032 2527 eller mailadressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen