slipseknude-2500x650

Er du interesseret i at blive optaget i vor kandidatbank for bestyrelsesmedlemmer, kan du uploade dit CV til optagelse i kandidatbanken.

Du bliver kontaktet når vi skal udvælge et bestyrelsesmedlem til vore kunder – såfremt din profil matcher opgaven. Alle i vores kandidatbank, der matcher til den pågældende vakante bestyrelsespost, bliver kontaktet samtidigt, og er du interesseret, bedes du straks kontakte os med din interesse tilkendegivelse.

Opstil dit CV kronologisk med nuværende erhvervskarriere først og fokuser på konkrete løste forretningsopgaver – dels som leder dels som bestyrelsesmedlem. De seneste 10 års erfaringer giver vægt og send nogle supplerende nøgleord om dine specialkompetencer samt ledelses- og forretningskompetencer og resultater.

CV skal indsendes i redigerbart Word-format for at blive optaget i vores kandidatbank, og vi bekræfter altid modtagelsen umiddelbart efter modtagelsen- og opbevarer dit CV i fortrolighed i 6 måneder. Al personlig indsendt information er omfattet af EU persondataforordning af 25.5.18, og behandles i overensstemmelse med denne forordning.

Kontakt direktør Sven Wolff-Jacobsen på tlf. 4032 2527 eller mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere informationer om KarriereGruppens kandidatbank for bestyrelsesmedlemmer.

Klik her for at indsende dit CV

Til toppen