trapper-2500x650

Er du interesseret i at blive optaget i vor kandidatbank for ledere, kan du uploade dit CV til optagelse i kandidatbanken.

Du bliver kontaktet når vi skal besætte en lederstilling til vore kunder – såfremt din profil matcher opgaven. Alle i vores kandidatbank, der matcher sig til den pågældende lederstilling, bliver kontaktet samtidigt, og er du interesseret, bedes du straks kontakte os med din interesse tilkendegivelse.

Opstil dit CV kronologisk med nuværende erhvervskarriere først og fokuser på konkrete løste opgaver som leder. De seneste 10 års erfaringer giver vægt og send nogle supplerende nøgleord om dine specialkompetencer og ledelses- og forretningskompetencer og resultater. Informer os om dine primære jobønsker og begrund dette.

CV skal indsendes i redigerbart Word-format for at blive optaget i vores kandidatbank, og vi bekræfter altid modtagelsen umiddelbart efter modtagelsen - og opbevarer dit CV i fortrolighed i 6 måneder. Al personlig indsendt information behandles i overensstemmelse med EU persondataforordning af 25.5.2018, og behandles i overensstemmelse med denne forordning.

Kontakt direktør Sven Wolff-Jacobsen på tlf. 4032 2527 eller mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere informationer om KarriereGruppens kandidatbank for ledere.

Klik her for at indsende dit CV

Til toppen